Pentru prima dată pe piaţa România – într-un comprimat: aquamin
( magneziu marin) și substanțe naturale venotonice.

De ce este important să influenţăm cauza şi nu numai simptomele insuficienţei venoase cronice?

Cicatri Plus, prin ingredientele de inaltă calitate, contribuie la îmbunatatirea circulației sanguine. Cicatri Plus ajută la mentinerea tonusului venos.

Magneziul din compoziția produsului Cicatri Plus, contribuie la metabolismul energetic normal și la funcționarea normală a sistemului muscular.

Cicatri Plus conține Vitamina C, care în cazul vaselor de sânge dilatate din reguinea anală și perianală, contribuie la formarea colagenului pentru funcționarea normală a vaselor de sange.

Compozitie si ingrediente:

Extract uscat din fructe de Portocal-amar (Citrus aurantium) cu min. 90% diosmina; magneziu marin; capsula: gelatina, dioxid de titan; extract hidroetalonic uscat 5:1 (maltodextrina, dioxid de siliciu) din rășină de Arbore-de-tămaie ( Boswellia serrata), cu min. 65% acid boswellic; extract hidroetanolic uscat 4:1 din flori de Gălbenele (Calendula officinalis), extract hidroetanolic uscat 20:1 din fructe de Portocal- amar (Citrus aurantium), cu min. 92% hesperidină, agenți antiaglomeranți: dioxid de siliciu monohidrat, stearat de magneziu vegetal; agent de incarcare: celuloza microcristalină; vitamina C acid L-ascorbic, Vitamina B6 clorhidrat de piridoxină. (Valoare Nutritională de Referintă cf. Regulament 1169 2011; doza zilnică nu a fost stabilită).

Mod de administrare:

1-3 capsule de Cicatri Plus pe zi, administrate cu o cantitate suficientă de lichide.

Durata administrării: pentru un efect optim, se recomandă ca produsul sa fie administrat pe o perioadă de 3-6 luni.

Contraindicatii:

Copii mai mici de 6 ani, femei insărcinate sau care alaptează, persoane cu hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului. A se pastra în ambalajul original, la temperatura camerei. A nu se lăsa la îndemana si vederea copiilor mici. A nu se depași doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată si echilibrată și un mod de viată sanatos.

Mod de prezentare Cicatri plus:

36 de capsule.

Producător:

Plantapol S.L. • Pol. Ind. Malpica Alfindén, G 18 50171 – La Puebla de Alfindén, Zaragoza, Spania

Distribuitor: 

Naturpharma Romania SRL, Str. Nicodim, Nr. 18, Sector 6, Cod postal 061484, Bucuresti, Romania, Теl: 0040212110117.

buy-online-8
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search